esmaspäev, 7. september 2009

Tuim Saksa ja Belgia ning saabumine Prantsusmaale

6. sept. 17.18 sisenesime Saksamaale. Midagi erilist ei ole sellest rääkida. Ainult tuim pedaali tallamine. 20.15 istus Veiks rooli. Eriline sõitja ta ei olnud, sest pooleteise tunniga liikusime edasi ainult 3km:D Tegelikult oli asi selles, et sattusime 20.30 aeg ummikusse, kust saime edasi u. pooleteise tunni pärast. Seni kuni Jussi-Veiksi lahingpaar autot roolisid tegelesid teised kohalike õllede maitsmisega ja filmide vaatamisega. Ühel korralistest peatustest leidsid Erkki ja Jano end maisi põllult müramas. Hullati nagu väikesed lapsed – maisilapsed. Enne magama minekut, et tuleks hea uni, võeti ette üks sportlik padjasõda.

Sõit sujuba plaanipäraselt.7. sept. 2.00 öösel jäime kiirtee äärde ööbima. Äratus oli 7.15. Ostetud kohvi sees, läks uuesti sõiduks. 8.14 jõudsime Belgiasse.

Kell 10.00 tegime väikese peatuse. Sõime kõhud täis ja jätkasime sõitu. 11.13 jõudsime Prantsumaale. Ranner helistas töökaaslasele ette ja lasi uurida kämpingute kohta. Sobivaks osutus Bolougne Billacourt’is (Bolougne metsad) asuv kämping.Kolm päeva bussis olemist on hakanud vaikselt hügieenile mõjuma ja kõik ootavad võimalust kümbluseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar