esmaspäev, 7. september 2009

Prantsusmaal


Kämpingusse end maha parkinud ja pestuna hakkas Valdis valmistama süüa. Teised võtsid retke poodi. Arvake ise, mis sealt osteti. Ilm oli juba soojaks läinud ja kraadiklaas näitas 25. Palja ülakehaga sai tõstetud ette omale järjekordne makaroni portsjon.

Kui söögid söödud tuli meile Ranneri töökaaslane bussiga järele ja sõitsime esimese raksuga kohe Eiffeli torni juurde. Platsil oli tohutult musti mehi valged kingad jalas, kes pakkusid osta erinevaid Eiffeli torniga seotud vidinaid. Ainuke õnnetu, kes õnge läks oli Veiks. Järjekorras seisime u. 30 min peale mida sai sõit torni alata. Esimene peatus oli 115 m peal. Seal pidime vahetame lifti. Järjekord taas pooletunnine. Kannatasime ära ja varsti leidsime end 324m kõrguselt. Veiks väristas jalga ja pidi igal võimalikul hetkel kuskilt kinni hoidma. Peale paaritunnist retke tornis ja õnnelikult taas maapinnal veel mõned pildid ning bussi.

Järgmisena jõudsime Moulin Rouge. Tegime kohustuslikud pildid ja külastasime paari huvitavat poodi. Uuesti bussis tegime tiiru Notre Dame juures, haarasime kiire kebabi türklaste juures ning sättisime end keskööks vaateplatsile Eiffeli torni iga täistunni sädelemist vaatama, väga kift oli.

4 kommentaari:

  1. No näed, kõik elus ja terved nagu pildilt näha, ainult ei saa aru,kas torn on viltu või hoopis poisid.

    VastaKustuta
  2. Tundub, et tuul puhub paremalt poolt....

    VastaKustuta
  3. Tuttav koht.Laheda pildiga olete hakkama saanud!:)

    VastaKustuta